Tegenover het stadhuis van Damme, ligt Huyse de Grote Sterre met het toeristisch infokantoor en ernaast het bezoekerscentrum. Dit is in het voorjaar 2012 helemaal vernieuwd.
Het nieuwe streekbezoekerscentrum in Ieper is sinds 24 december open voor het publiek. Het concept van de inrichting sluit aan bij de visie van noA-architecten: de functie van de Lakenhalle, als marktplaats, weer zichtbaar maken.
Het LoS (Sierteeltmuseum Lochristi) is een kleine, fleurige oase in de dorpskom van Zaffelare. De gemeente knapte de oude pastorie helemaal op, toverde de oude pastorietuin om tot een bloemenpark en openluchtmuseum over de sierteelt. In de pastorie zelf ging Madoc, samen met de verzamelaars aan de slag.
De laatste details voor de opening
Op de Poelberg, het hoogste punt van de stad Tielt, waar wandel- en fietsroutes, vergezichten en veldwegels elkaar kruisen, werd het oude schooltje bij de molen een recreatief rustpunt. We richtten er een gemoedelijk bezoekerscentrum in voor jong en oud.
Er was eens… een Landcommanderij in Bilzen en een reeks opmerkelijke verhalen die dringend moesten verteld worden. Madoc maakte er een sfeervol geheel van – een smaakmaker voor verdere verkenning.