In tegenstelling tot onze organisch gegroeide steden, ontstond Scherpenheuvel aan de tekentafel van een architect uit de 17de eeuw. Hij tekende een stad met een zevenhoekig grondplan. De erfgoedwandeling 'Scherpenheuvel, de zevenhoekige stad', maakt die weer zichtbaar in het stadsbeeld van vandaag.
We ontwierpen een visueel gastenboek voor het streekbezoekerscentrum van Ieper. Fotograaf Michiel Hendryckx selecteert foto's van bezoekers. De geselecteerde foto's zijn meteen ook te zien in het visuele gastenboek van het bezoekerscentrum. Als je de foto aanklikt, wordt hij gesitueerd op een kaart en krijg je beknopte achtergrondinformatie.
Van de vele reizen van de Mercator bestaan talloze schitterende foto's en filmbeelden. Met dit materiaal en met nieuwe filmopnames van getuigenissen maakten we een digitale gids en een game, in samenwerking met Fish Eye.
Samen met Gery De Mol, acteur Louis Talpe en In The Pocket, ontwierp Madoc een smartphone-spel voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Via het spel ontdekken ze wat een archeoloog precies doet en wat er op de site is ontdekt.
Behoefte aan stilte en ontspanning? U kunt het proberen met oordopjes en warme melk, maar u bent vast beter geholpen met de Tranquillizer: een heerlijk verslavende stiltekuur voor hart en ziel, voor u getest door o.a. Michiel Hendryckx, Randall Casaer en Luuk Gruwez.